Om Jona’s blogg

Hei! Dette er min blog du har kommet til! Jeg heter Jona og håper at vil like det jeg poster. Bloggen het Museumaust fordi jeg er veldig interessert i lokalhistorie og museumer i Aust-Agder. Jeg holder hus i verdens beste by, som er Arendal. Onde tunger vil kanskje si at Arendal er en bitte-liten mini-by som er blitt veslevoksen, men jeg kaller det «sjarm». Andre vil si at bondebygda står kulturelt sterkt i Arendal, og at rånekulturen dominerer bybildet, men jeg tror de tar feil. Jeg tror ikke det stemmer. Det er mer til Arendal enn det. Vi har jo havet og himmelen, vi også, og alle husene balanserer rart på murer bygd på rare stener. Dessuten har vi en rik historie, og selv om det ikke hjelper oss noe nå annet enn å skape kjedelige og entusiastiske allmenfaglærere, er det likevel en verdi i seg selv. Noen ganger føles Arendal som en helt tom by, og det er da det hjelper å være smart. Museumer vil alltid være der for deg når du trenger det. Det er bare snakk om inngangspenger, men det får jeg av Mamma. Planen min er å besøke alle museumer i Aust-Agder og legge ut mine inntrykk på denne bloggen her. Da kan du lese om det og det blir nesten som om vi går sammen på museum, nesten som om jeg har venner; noe jeg alltid har ønsket meg. Jeg vil også skrive om meg selv og det som opptar meg ellers, som hva mamma lager til middag, og hvor mange ganger hunden min gjør fra seg i løpet av en tur. Bli med på en reise i Agder-museum! Legg gjerne igjen en kommentar eller fire i kommentarfeltet, det liker jeg! Hvis du er heldig svarer jeg deg også!

/Jona