»

Dec 06

Velkommen!

Dette er mitt første innlegg, og jeg er spent som en skolejente på hvordan dette kommer til å gå. Jeg tenkte å fortelle litt om meg selv og hva jeg har spist til middag før jeg går videre til museum i Agder. I dag lagde mamma kjøttkaker i brun saus, noe som er godt, men forskning viser at dyreprotein er kreftfremkallende. Søk på The China Study på google.

Skatter
Agder er full av små skatter og ukjente perler som bare venter på å bli oppdaget. Riktignok er ikke agder som gamle mesopotamia, der gamle byggverk ligger under noen spadetak med ørkensand. Fordelen er seelvfølgelig at det heller ikke vrimler av små skjeggete muslimer med automatvåpen og pensjonerte gamle rakettkastere fra tidligere væpnede og blodige konflikter.

Hvor?
Hvor er disse skattene, tenker du. De er på museum, sier jeg. På mange bitte små museum rundt i Agder, og for en bitteliten penge, kan du få gå inn og se på dem, ta på dem, og føle den sterke historien til en hel region.

Noen av disse museumer er store og flotte, mens andre er uskyldige og nesten bare et hull i jorda. Det er en liten region, og museumene er også små.
Dere må likevel føle dere velkommen, og kos dere på en reise i museumer! Det er nå det begynner.

Vær snill og legg igjen beskjeder og meldinger om drere lurer på noe, eller vil ta opp noe, ikke nøl, bare fyr løs.

Vi seee! Ha det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>